Ikke for å hetse Caroline Berg Eriksen

Har fått en kommentar som jeg synes er veldig godt skrevet, så tenkte å dele den med dere! 

"Det verste med denne saken er ikke det at de har forfalsket kommentarer, men innholdet i de falske kommentarene. Det er så smålig at selv en 12-åring vet bedre.

Til de som fornekter dette, og tror at bevisene er fabrikerte eller at bloggen er hacket: da hadde CBE og LKE for lengst stengt bloggen for å hindre videre skade og gått rett til politiet. De hadde ihvertfall ikke slettet kommentarene, for det er jo isåfall bevismateriale på at de har blitt hacket.

Og til de som sier at det ikke er så ille eller så stor skandale: de tjener millioner av kroner på bloggen, og det er svært uetisk å tjene penger på en slik skitten måte. Hvis en kan se på denne saken på den måten at de har gjort dette for å fremme bloggens omdømme, så ligger det også i dette at de har gjort det for å tjene penger. Og i Norge er økonomisk kriminalitet ganske alvorlig og har strenge strafferammer. Og det at de har utgitt seg for å være leger og andre beskyttede titler er grovt alvorlig og ulovlig. For ikke å snakke om drapstrusselen som ligger i "fortjener en kule i panna". I tillegg kan en fremheve det elementet om at de sensurerer bort kritiske kommentarer som går på dem selv, men det er helt greit å slippe gjennom kommentarer som kan regnes som hets mot andre lesere.

Og til slutt, med alle avsløringene som har kommet fram i det siste, så kan en kanskje tenke seg at dette bare er toppen av isfjellet.

Vi som har gravd fram bevis, og som fortsetter å diskutere saken, gjør det IKKE for å sverte Caroline eller henge henne ut på noen som helst måte, men vi gjør det fordi det ikke er greit å hetse andre på nett." 

 

Synes dette er en veldig god oppsummering! Det at det er blitt så mye styr rundt Caroline i det siste, er ikke på grunn av at noen vil ta henne som person. Det er rett og slett fordi det ikke er greit å holde på sånn som hun og Lars Kristian har gjort. 

3 kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits