Caroline "Fotballfrue" Berg Eriksens forfalskede kommentarer

Det er ikke lenge siden det ble oppdaget at Caroline "Fotballfrue" Berg Eriksen over en lengre periode har redigert bilder av seg selv. Det kom blant annet frem at hun hadde redigert seg tynnere og huden glattere. Det som lagde mest oppstyr rundt dette var nok for det første at hun hele tiden har løyet om det, men også at hun redigerte hud og tenner i annonse innlegg. 

Nå kan det se ut som det blir enda en avsløring av fotballfruen.. Flere av hennes lesere har funnet kommentarer som støtter Caroline, og som hetser de som ikke er helt enig med henne. Problemet er bare at hvis man tar en titt i kodingen kan man se at kommentarene er skrevet av noen som er logget inn som administrator på bloggen. Altså Caroline selv eller mannen Lars Kristian.. De har altså hetset lesere som har kommentert på blogget.. Blant annet er det en leser som ble kalt "mentalt tilbakestående" av en "Henriette", som viser seg å være administrator på bloggen.. I tillegg har de påtatt seg titler som "Lege" og "Jurister" som begge er beskyttede titler.. I følge Norsk lov er dette altså ulovlig. 

Etter at avsløringen kom frem på et nettforum, har paret endret kodingen i bloggen, så det er ikke lengre mulig å søke forfatteren av kommentarer på samme måte som er blitt gjort her. I går kveld ble også en rekke kommentarer om dette slettet fra Carolines instagramkonto minutter etter at kommentaren var postet, og brukerene som skrev til henne ble blokkert! De gjør visst alt for å grave dette ned.. 

Her kan du se en debatt på vgtv om saken! 


Link

Flere eksempler: 

http://postimg.org/image/jf0jukdzp/full/ (En av bloggens administratorer har blitt en personlig trener med navnet Åge)

http://postimg.org/image/jrpsfyzg7/full/ (En leser blir kalt mentalt tilbakestående)

http://postimg.org/image/6d6hynxa9/full/ (En av bloggens administratorer er blitt lege)

http://postimg.org/image/3txp8g39f/full/  (En av Carolines støttende kommentarer til seg selv) 

http://postimg.org/image/j7r8x97qf/full/ (Kostholds diskusjon hvor motdebatanten visstnok er 12 år, i følge administrator) 

http://postimg.org/image/zd0cqabvx/full/ (Caroline har byttet navn til Therese)

http://postimg.org/image/l2aiynnsr/full/ (Lars Kristian er veldig enig med seg selv)

http://postimg.org/image/e54ymdt5z/full/ (Tove er veldig enig med bloggens administratorer) 

http://postimg.org/image/x81gxchs3/full/ (Kan det være at Hanne egentlig er Caroline, i et forsøk på å forsvare ektemannen?)

http://postimg.org/image/6nd58zuth/full/ (Her er det noen som visstnok ikke har fått oppdragelse som liten)

http://postimg.org/image/yj3o1xy9j/full/ (En av administratorene som snakker nedsettende om akademikere) 

http://stoppapressarna.se/svenskabloggare/Norsk%20bloggare%20p%C3%A5%20spotlife%20dissar%20Blondinbella (Caroline glemte å bytte forfatternavn før hun kommenterte stygt om Blondinebellas blogg) 

http://tinypic.com/r/ruwcon/8 (Her har Lars-Kristian glemt å endre navn før han poster en støttende kommentar til se selv)

Dette er tydelig bevis på hva Caroline og mannen bedriver tiden sin med. Helt usmakelig, spør du meg! Det er også kommet frem eksempler fra Lars Kristians blogg, hvor det samme foregår. Der ble det blant annet skrevet at en av leserene, som han faktisk skrev et innlegg om, fortjente en kule i panna..... 

Jeg har fått med meg at det er mange som er kritiske til om bildene er redigerte eller ikke. De som er kritiske kan ved noen tastetrykk finne en buffret versjon av bloggen, og søke i kildekoden selv! I kildekoden kan man søke på " comment byuser" , og vil da få opp kommentarer som er skrevet av administrator. Jeg har også gjort dette, for å forsikre meg om at bildene ikke er redigerte! 

 

For de som ikke fikk med seg bildene det var snakk om i redigeringssaken, finnes noen av  dem her og  her. 

 

Edit: Kommentarfeltet er slettet, og det vil ikke være mulig å legge igjen  kommentar! Kommenterfeltet som var ment som et sted hvor man kunne diskutere saken, utviklet seg til et sted hvor man kunne hetse... Det var ikke meningen! 

Denne bloggen var kun ment for å få frem hvs saken egentlg handler om! Det at noen kun tror det handler om at noen har skrevet "bra jobba" til seg selv, er helt feil. Det har vært så mye mer enn det! LK har sagt i vg at han har svart under falskt navn, for å beskytte  Caroline mot netthets.. Problemet er bare at det har blitt svart hetsende under falskt navn, til hyggelige, konstruktive kommentarer. Det har også blitt brukt beskyttede tittler som lege, for å få frem sine meninger som rikig. 

Før media tok tak i dette, var det kun på kvinneguiden og diverse andre forum man kunne finne ut av dette. Jeg ville gjøre det mulig for flere å se hvorfor det har blitt noen sak av dette! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits